El disc "Sons i Somnis" d'Alfredo Sanz inclou poemes de Manel Pitarch


El dimarts 7 de maig, 19:30h, Casa dels Mundina (Vila-real) es presenta el treball "De Sons i Somnis", idea creativa del compositor i director Alfredo Sanz, el qual ha reunit poesia i música amb un resultat impressionant. Ha comptat amb Paqui Sales, Rut Bellés, Vicente Ombuena, Juanki, per a la música, les veus i la producció, i el suport de la Delegació de Cultura de l’Ajuntament de Vila-real. Els poemes que aporten la lletra de les cançons pertanyen als poetes Miquel Peris, Vicent Fausto, Manel Pitarch, Manel Garcia Grau i el Pare Bernardí Rubert.
Esteu convidats.


La crònica de Castellón Información

El compositor vila-realenc Alfredo Sanz posa música a poetes com Vicent Fausto i Manel Pitarch en el CD ‘Sons i somnis’
- 9 mayo, 2019 -
La veu l’ha posada la mezzosoprano Francisca Sales, amb la col·laboració del tenor Vicent Ombuena i Pérez destaca la “creativitat interdisciplinària” del treball
Castellón Información
La poesia i la música es donen la mà en el CD ‘Sons i somnis’, un nou projecte del músic i compositor Alfredo Sanz, patrocinat per la Regidoria de Cultura. El projecte, presentat aquesta setmana amb la participació del regidor de Cultura, Eduardo Pérez, ha consistit en l’enregistrament de deu temes compostos i musicats per Sanz sobre sengles poemes de diversos escriptors valencians.
Entre els poemes musicats, destaquen els dels vila-realencs Vicent Fausto i Manel Pitarch. També s’han inclòs poemes de Miquel Peris, Manel Garcia i Bernardí Rubert. La veu l’ha posada la mezzosoprano Francisca Sales, amb la col·laboració del tenor Vicent Ombuena. El regidor de Cultura destaca la “creativitat interdisciplinària” del treball que, assenyala, “demostra que Vila-real viu un moment de gran fecunditat artística en tots els camps”. “L’Ajuntament té l’obligació de canalitzar tot aquest torrent de creativitat perquè la nostra ciutat siga també líder en l’àmbit cultural”, conclou.

Comentaris